Frequente reizigerKLMNL nieuwsOnderwerp

KLM begint kaartverkoop toeristenattracties

KLM biedt met een nieuwe service wereldwijd rondleidingen en activiteiten aan, via boekingsplatform GetYourGuide. Passagiers van de maatschappij kunnen direct na het boeken via de KLM-kanalen reserveringen plaatsen op 2.500 bestemmingen wereldwijd.Reserveren
De meeste rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide kunnen minder dan 24 uur van tevoren worden gereserveerd. Met digitale tickets en een scan van de QR-code krijgen gebruikers toegang tot de attractie. De nieuwe service wordt de komende weken uitgerold via de verschillende KLM-kanalen.

Partner
Volgens KLM is de service een innovatieve toevoeging aan de dienstverlening om te zijn waar klanten zijn. Pieter Groeneveld, Senior VP Digital zei: “Door onze klanten de rondleidingen en activiteiten van GetYourGuide aan te bieden, in combinatie met andere relevante diensten zoals huurauto’s en hotels, geven we hen de mogelijkheid hun hele reis samen te stellen via hun favoriete KLM-platform. In GetYourGuide hebben we de juiste partner gevonden met het meest complete aanbod aan rondleidingen en activiteiten.”

De GetYourGuide reserveringen kunnen worden gemaakt via KLM-Messenger, de KLM-website en -app en op KLM-vluchten via het portal. Er zijn uiteindelijk meer dan 30.000 rondleidingen en activiteiten beschikbaar.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.