AirlinesFrequente reizigerOnderwerpZakelijke Reiziger

La Compagnie bestelt twee A321neo’s

De Franse luchtvaartmaatschappij La Compagnie, die enkel business class vluchten voorziet tussen Parijs en New York, heeft twee nieuwe A321neo toestellen besteld, dit meldt de Franse maatschappij.Uitbreiding
Met de twee nieuwe toestellen breidt La Compagnie hun huidige vloot van twee Boeing 757’s uit. De levering staat gepland voor 2019. Met de uitbreiding van hun vloot wil de maatschappij “de in-flight reiservaring tot nieuwe hoogten brengen”. De A321neo gaat vliegen tussen Parijs en New York. De nieuwe toestellen hebben wifi-verbinding en “full-flat” bedden. La Compagnie is de eerste Franse maatschappij die deze specifieke toestellen gaat gebruiken.

40.000 passagiers
Laurent Magnin, CEO van La Compagnie, vertelt: “sinds de samenwerking met XL Airways in 2016 zijn we ons aan het focussen op het optimaliseren van onze prestaties op alle fronten. Met de aankoop van de twee nieuwe toestellen zetten we een belangrijke stap in het behouden van onze unieke positie in de markt.” Afgelopen jaar heeft de maatschappij 40.000 passagiers vervoerd.

La Compagnie
Op 4 juni 2014 startte de Franse maatschappij als een “exclusieve, business class boutique airline”. In 2016 hebben ze het aantal vluchten tussen Parijs en New York verdubbeld. Met de aankoop van de twee nieuwe toestellen van Airbus, willen ze de “French-in-spirit” filosofie kracht bijzetten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen