LiefhebberNaast het nieuwsOverig nieuws

Martin Schröder signeert laatste Martinair MD-11 boeken

Martinair was de laatste MD-11-operator in Nederland. In de zomer van 2016 kwam er een eind aan de lange periode dat de driemotorige (McDonnell-)Douglas-vliegtuigen in Nederland hun thuisbasis hadden. Martinair heeft met de DC-10 en de MD-11 passagiers en vracht vervoerd. De herinneringen van passagiers en medewerkers en veel nooit eerder gepubliceerde foto’s zijn samengebracht in het boek ‘Martinair MD-11 Aviation Legend – Martinair’s Tri-jets and Douglas history’.

Gesigneerd
In januari 2017 werd dit boek gepresenteerd. Inmiddels zijn de boeken bijna uitverkocht. Als speciale actie is er nu een beperkte oplage gesigneerd door Martinair oprichter Martin Schröder. Bij het boek zit een certificaat van echtheid voor de handtekening, een exclusieve MD-11 foto, een USB stick en een koelkastmagneet in de vorm van een MD-11. Deze boeken zijn te bestellen via www.aviationlegends.nl.

Lees hier een recensie van het boek uit onze rubriek.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/