Naast het nieuwsOpmerkelijk

Zeep Detroit Airport bevat “lichaamssappen”

Op Detroit Metropolitan Airport kreeg reiziger Matthew Demers vorige week een onaangename verassing. Toen hij zijn handen waste keek hij raar op toen uit de zeeppomp een andere substantie kwam dan handzeep. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om ‘mannelijke lichaamssappen’, meldt de Amerikaanse nieuwszender Foxla.Onderzoek
Er is een onderzoek ingesteld naar het voorval van vorige week. Het gaat om zeep in de mannentoiletten van de noordelijke terminal. Werknemers van het vliegveld hebben aangegeven dat het hoogstwaarschijnlijk gaat om mannelijke lichaamssappen. Werkneemster Jamilia McClendon kon niet begrijpen “hoe iemand überhaupt tijd heeft om zoiets te doen”, zei ze tegen Foxla.

Werknemer
Volgens McClendon moet het een daad zijn van een werknemer, want “reizigers weten niet hoe de zeepdispensers onder de wastafels vastzitten en hoe je ze los kan draaien”.

Nieuwe zeeppompen
Het vliegveld installeert nieuwe zeeppompen waar niet mee gerommeld kan worden. Ook gaat de luchthaven de toiletten vaker controleren. Sinds het voorval moeten werknemers, voordat ze de vloer op gaan, eerst checken of de zeep wel echt zeep is.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.