fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Pakistaanse crew valt vrouwen lastig in Londen

Pakistan International Airlines (PIA) is in een negatief daglicht komen te staan omdat mannelijke crewleden van de maatschappij vrouwen hebben lastiggevallen in Londen, zo meldt de Pakistaanse krant The Express Tribune.

Hotel
In het Londense hotel waar de crewleden altijd overnachtten, intimideerden ze vrouwelijke gasten en probeerden hun telefoonnummers te verkrijgen. Na meerdere klachten heeft het – ongeïdentificeerde – hotel nu besloten om personeel van PIA niet meer te verwelkomen.

Heroïne
Pakistan International Airlines kwam in mei ook al negatief in het nieuws omdat er heroïne aan boord van een toestel op Heathrow Airport werd gevonden. De maatschappij vliegt sinds 2013 niet meer op Amsterdam, maar diverse andere Europese bestemmingen horen nog wel bij het netwerk.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button