fbpx
AirlinesFinancieelFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Delta en Virgin stemmen vluchten verder op elkaar af

Delta Air Lines en Virgin Atlantic kondigen vandaag aan hun vluchten tussen de VS en het VK in zomer 2018 (nog) meer op elkaar af te stemmen. Volgens de maatschappijen krijgen klanten nu gunstigere mogelijkheden op de trans-Atlantische routes.

Business
Vanaf 24 maart zet Delta haar A330’s in op vluchten naar Heathrow vanaf JFK, Atlanta en Detroit. Volgens Delta is het een upgrade ten opzichte van huidige vluchten. Aan boord is wifi en 34 full-flat stoelen in Delta One cabine (businessclass).

Acht
Vanaf het zomerseizoen worden de vluchten tussen Heathrow en JFK op elkaar afgestemd. Er zullen acht vluchten per dag zijn, zes door Virgin en twee door Delta. De vluchten worden verspreid over de dag uitgevoerd. Vergeleken met de zomer daarvoor is er een extra vlucht gepland. “Er zijn dan niet alleen meer stoelen, ook is de onboard-experience hoger”, aldus Dwight James, Delta’s Senior Vice President ā€” Transatlantic.

37
In totaal voeren Delta en Virgin in de zomer van 2018 gezamenlijk 37 vluchten per dag uit tussen beide landen. Van die vluchten doen er 26 Heathrow aan. De elf andere vluchten komen van Manchester, Glasgow, Belfast, Gatwick en Edinburgh. In 2016 werden bijna vijf miljoen passagiers vervoerd door de Delta-Virgin joint venture.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button