fbpx
AirlinesFinancieelOnderwerpen

Transavia France verwacht winst over 2017

De Franse tak van Transavia verwacht een bijdrage te leveren aan de winst van moederbedrijf Air France-KLM, meldt de Franse zakenkrant La Tribune.

Cijfers
In de tien jaar dat de prijsvechter bestaat is dit slechts een keer eerder voorgekomen. Normaal geeft Air France-KLM geen afzonderlijke cijfers over de twee dochtermaatschappijen, maar volgens La Tribune leed het Franse gedeelte van Transavia vorig jaar een operationeel verlies van meer dan 30 miljoen euro. De Nederlandse tak van Transavia heeft het beter gedaan in de geschiedenis en verwacht ook dit jaar weer winst te boeken.

Nathalie Stubler
Volgens directeur van Transavia Frankrijk Nathalie Stubler “verwacht de groep positieve resultaten van beide Transavia’s”. Stubler werd op 1 februari 2016 directeur van de Franse tak van Transavia, haar doel was de winstgevendheid van het bedrijf te vergroten. Dit zou volgens haar gerealiseerd worden door een hechtere samenwerking met Transavia Holland.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button