fbpx
AirlinesNaast het nieuwsOnderwerpen

BA-stewardess baan kwijt na opmerkingen zwarte genitaliën

De British Airways-stewardess Joanne Wickenden is haar baan kwijtgeraakt nadat er een video online is verschenen waarin zij in werkkleding over de genitaliën van Nigeriaanse passagiers praat, zo melden diverse Britse media.

BBC
In de Snapchat-video klaagt Wickenden dat haar vrienden op vrijdagavond gezellig uit kunnen gaan, terwijl zij moet werken op een vlucht van Londen naar Abuja. Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel:

“De positieve kant is dat ik naar Nigeria ga en daar hebben ze veel BBC’s [Big Black Cocks]”. Lachend voegt ze daaraan toe dat ze “een grapje maakt”.

Vervolgens zegt Wickenden dat Nigeriaanse passagiers veel zeuren. “Ze gaan allemaal vragen om upgrades omdat ze niet genoeg beenruimte hebben doordat hun BBC’s in de weg zitten.”

Afscheid
Volgens de BA-stewardess was de video voor privédoeleinden bedoeld en is ze er ingeluisd. De beelden hadden niet mogen uitlekken. British Airways vindt het excuus niet acceptabel en heeft afscheid genomen van de werkneemster.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button