fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpenVeiligheid

Londen City geëvacueerd na brandalarm

Londen City Airport is geëvacueerd nadat er een brandalarm is afgegaan. Het blijkt vals alarm te zijn.

Vals alarm
“Het betreft een vals alarm, passagiers kunnen nu weer naar de terminals gaan”, zegt een woordvoerster van de luchthaven tegen Up in the Sky.

Twee keer
Er ging twee keer een vals alarm af. “De eerste keer ging het alarm af voordat de luchthaven opende, daarbij was dus geen impact op de operaties. Het tweede alarm duurde ongeveer 15 minuten. Alles zal snel weer op normale kracht draaien”, aldus de woordvoerster.

Evacuatie
Verschillende passagiers deelden foto’s van de evacuatie op Twitter.

“Daar staat het vliegtuig naar Dublin, maar we kunnen nog niet boarden want er is voor de tweede keer een brandalarm afgegaan op Londen City”, schrijft Dave Allen op Twitter.

“Geëvacueerd van London City Airport voor de tweede keer in een paar uur vanwege een brandalarm. Ik ben blij dat we veilig zijn, maar ik was zo dicht bij het boarden!”, aldus Louise Voce op Twitter.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button