LiefhebberNaast het nieuws

Twee vliegtuigen praten met elkaar – video

In augustus nam SWISS afscheid van de Avro RJ100, het iconische viermotorige voor korte afstanden. De toestellen zijn vervangen door veel modernere Bombardier CS100’s. Om dat nieuws onder de aandacht te brengen, heeft de Zwitserse maatschappij toen een bijzondere video gemaakt waarbij duidelijk niet op de centen is gelet. In het filmpje praten een RJ100 en een CS100 met elkaar als oude man en jonge dame. Bekijk ‘m hieronder:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/