AirlinesNieuwsOnderwerp

Lokale luchtvaart Sint Maarten 6 oktober terug op gang

Het Prinses Juliana International Airport zal vanaf 6 oktober weer open zijn voor lokale vluchten tussen Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius, St. Barths en St. Kitts, meldt website smn-news.

Terminal gesloten
Ondanks dat de terminal nog gesloten zal blijven door grote schade aan het gebouw, zullen de eerste vluchten tussen de eilanden weer op gang komen. Minister van Toerisme en Economische zaken Melissa Arrindel-Doncher heeft ook medegedeeld dat luchtvaartmaatschappij Winair, dat gevestigd is op het Nederlandse deel van Sint Maarten, commerciële en repatriëringsvluchten gaat uitvoeren.

Repatriëringsvluchten
De repatriëringsvluchten zullen plaatsvinden op donderdag 5 oktober, zaterdag 7 oktober en dinsdag 10 oktober.
Deze speciale vluchten zullen rond 10 uur ’s ochtends vanuit Curaçao vertrekken en rond 11:20 uur op Sint Maarten landen. Vluchten van Sint Maarten naar Curaçao vertrekken op die data rond 13:00 uur en komen rond 14:20 uur aan.

Vanaf 29 oktober vliegt KLM weer naar Sint Maarten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close