AirlinesOnderwerp

Lufthansa Cargo directe vlucht tussen Frankfurt en Kansai

Lufthansa Cargo zal vanaf 18 januari volgend jaar weer een directe vlucht tussen Frankfurt Airport en Kansai International Airport vliegen. Met een McDonnel Douglas MD-11 zal de Duitse luchtvaartmaatschappij de route terug in gebruik nemen. In maart 2014 vlogen ze de route voor het laatst, meldt Air Cargo Week.

Groei
Het volume van luchtvracht is afgelopen jaar met meer dan tien procent toegenomen op Kansai International Airport in vergelijking met vorig jaar. De expansie komt door de groeiende vraag naar auto-onderdelen en farmaceutische producten. Door de hervatte vlucht van Lufthansa kunnen grote goederen vervoerd worden en hiermee de vervoerstijd teruggedrongen.

Route
De vlucht zal twee keer per week gevlogen worden en op donderdag en zondag aankomen op het vliegveld in Osaka. De MD-11 zal een tussenstop in het Russische Novosibirsk maken om te tanken. Het driemotorige toestel met een spanwijdte van 52 meter kan 80 ton aan vracht vervoeren per vlucht.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close