IncidentenKLMNieuwsOnderwerp

KLM-toestel moet uitwijken naar Glasgow

KLM vlucht KL652 op weg vanuit Washington naar Amsterdam, moest vanmorgen vroeg uitwijken naar het Schotse Glasgow. Dit in verband met een medisch noodgeval.

Route
Dat bevestigt een woordvoerder van de maatschappij desgevraagd. Vlucht KL652 vertrok gisteravond lokale tijd vanuit Washington en had het overgrote deel van de route al afgelegd toen zich een medisch noodgeval voordeed. Besloten werd om op de luchthaven van Glasgow te landen.

Uitwijken
De oorspronkelijke aankomsttijd in Amsterdam was 07:15 uur. “De KL652 is om 11:15 uur alsnog geland op Schiphol,” aldus de KLM-woordvoerder. “Het gebeurt gemiddeld zo’n twintig keer per jaar dat toestellen van KLM wegens een medisch noodgeval moeten uitwijken.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button