AirlinesNieuwsOnderwerpProfessional

Ryanair COO treedt af na roosterproblemen

De Chief Operations Officer (COO) van Ryanair treedt af na de annuleringen van 20.000 vluchten die zijn ontstaan door de roosterproblemen. Dat heeft de maatschappij vrijdag bekend gemaakt.

Problemen
Michael Hickey is sinds 1988 in dienst bij Ryanair. In 2014 werd hij operationeel directeur. Grotendeels is hij verantwoordelijk voor de problemen die ontstonden toen Ryanair een tekort aan piloten had en gedwongen was om met 25 minder vliegtuigen te vliegen.

Groei
Honderdduizenden passagiers konden vorige maand niet vliegen vanwege de personeelsproblemen van de LCC. Vanuit het Europees parlement kwam veel kritiek op de maatschappij. Toch groeide Ryanair in september met tien procent.

Vervanger
Momenteel wordt naar een vervanger gezocht. Tot eind september was Hickey verantwoordelijk voor de roosters.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close