IndustrieOnderwerpProfessional

Bombardier bereikt akkoord met werknemers Wichita

Bombardier heeft een akkoord bereikt met de werknemers in Wichita, Kansas. Dat maakte de vliegtuigbouwer dit weekend bekend.Vakbond
De medewerkers worden vertegenwoordigd door de International Association of Machinists and Aerospace Workers (IAMAW). In een persbericht zegt Paul Sislian, Chief Operating Officer (COO), verheugd te zijn een akkoord met de vakbond en medewerkers te hebben bereikt.

Importheffing
Dit weekend werd ook bekend dat de Verenigde Staten de importheffing op vliegtuigen van Bombardier willen verhogen naar driehonderd procent als gevolg van de vermeende staatssteun die de vliegtuigbouwer zou hebben ontvangen. Lees hier meer.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.