Frequente reizigerOnderwerp

Nieuwe bestemming voor Lufthansa A350

Lufthansa ontvangt steeds meer A350-900’s en kan daardoor het aantal bestemmingen dat met dit toestel wordt aangevlogen uitbreiden. Vandaag kondigde de Duitse maatschappij aan met de gloednieuwe Airbus naar Peking te vliegen.De A350-900 wordt vanaf komend winterseizoen vier keer per week ingezet op de route tussen München en Peking. Een vijfde wekelijkse vlucht, op zaterdag, blijft uitgevoerd worden door de A340-600. Dat toestel vliegt nu nog iedere dag.

Vijfde bestemming
Peking is de vijfde A350-bestemming van Lufthansa in het winterseizoen. De andere vier zijn Boston, Delhi, Mumbai en Hongkong. Deze bestemmingen worden allemaal aangevlogen vanaf München, wat de thuisbasis is van Lufthansa’s eerste A350’s.

In totaal heeft de maatschappij 25 van deze moderne Airbussen besteld. De A350-900 biedt plaats aan 293 passagiers, waarvan 48 in business class, 21 in premium economy en 224 in de ‘gewone’ economy class.

Comfort
Passagiers profiteren in de A350 van stillere motoren, een hogere luchtdruk en een hogere luchtvochtigheid in de cabine. Daardoor moeten de vluchten comfortabeler zijn in vergelijking met oudere toestellen.

Lees hier meer over Lufthansa’s A350.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.