fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Tien nieuwe bestemmingen voor Brussels Airlines

Brussels Airlines breidt ook in het komende winterseizoen flink uit: de Belgische maatschappij voegt maar liefst tien nieuwe bestemmingen aan haar netwerk toe. Daarnaast wordt de frequentie op diverse routes verhoogd.

Nieuwe bestemmingen
Dit zijn de tien nieuwe bestemmingen met daarachter het aantal vluchten per week: Almeria (1), Arrecife (3), Agadir (1), Boa Vista (2), Enfidha (1), Fuerteventura (1), Hurghada (2), Marsa Alam (1), Palma de Mallorca (1) en Sal (1).

Tevens worden de zomerbestemmingen Bordeaux en Funchal nu ook in de winter aangevlogen, en gaat op de routes naar Las Palmas, Madrid, Rome, Tenerife, Warschau, Mumbai, Abidjan en Accra de frequentie omhoog.

Netwerk
In totaal vliegt Brussels Airlines in het komende winterseizoen, dat op 29 oktober begint, naar tachtig bestemmingen. Bij 21 daarvan gaat het om langeafstandsroutes. Bekijk hieronder een kaart van het netwerk:

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button