LiefhebberNaast het nieuws

Bijzonder uiterlijk voor tweede A350 van Malaysia – foto

De eerste Airbus A350 voor Malaysia Airlines heeft de conventionele livery van de maatschappij, maar de tweede krijgt een bijzonder uiterlijk. Ter ere van de zestigjarige onafhankelijkheid van Maleisië is de vlag van het land om het toestel gedrapeerd. Spotter Jujug wist het vliegtuig te fotograferen toen het de Airbus-fabriek werd uitgerold:

Malaysia A350
Malaysia Airlines heeft in totaal zes A350-900’s besteld. Deze komen ter vervanging van de – voor de maatschappij veel te grote – A380’s en worden onder andere ingezet op de route tussen Londen Heathrow en Kuala Lumpur. De eerste toestellen worden nog voor het eind van dit jaar geleverd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.