LiefhebberNaast het nieuws

Bijzonder uiterlijk voor tweede A350 van Malaysia – foto

De eerste Airbus A350 voor Malaysia Airlines heeft de conventionele livery van de maatschappij, maar de tweede krijgt een bijzonder uiterlijk. Ter ere van de zestigjarige onafhankelijkheid van Maleisië is de vlag van het land om het toestel gedrapeerd. Spotter Jujug wist het vliegtuig te fotograferen toen het de Airbus-fabriek werd uitgerold:

Malaysia A350
Malaysia Airlines heeft in totaal zes A350-900’s besteld. Deze komen ter vervanging van de – voor de maatschappij veel te grote – A380’s en worden onder andere ingezet op de route tussen Londen Heathrow en Kuala Lumpur. De eerste toestellen worden nog voor het eind van dit jaar geleverd.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close