Naast het nieuwsOverig nieuws

KLM zoekt weer cabinepersoneel

KLM groeit en is daarom sinds gisteren weer op zoek naar nieuw cabinepersoneel. De maatschappij wil “enthousiaste, hulpvaardige en positief ingestelde personalities met een open-mind en nieuwsgierige houding”.

Eisen
Uiteraard stelt KLM wel enkele eisen: zo moeten sollicitanten minimaal 21 jaar oud zijn, goed kunnen zwemmen, tussen de 1.58m en 1.90m lang zijn, uitstekend Nederlands en Engels spreken, fulltime beschikbaar zijn en minimaal een havo of mbo4-diploma op zak hebben.

Salaris
Wie aangenomen wordt, krijgt tijdens de opleiding tot steward of stewardess een vergoeding van 934 euro bruto per maand. Na het succesvol afronden van deze opleiding biedt KLM een salaris van 2078 euro. Natuurlijk mag – en moet je – dan ook het blauwe KLM-uniform dragen.

Solliciteren kan via deze link tot 22 oktober.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.