fbpx
AirlinesOnderwerpen

Nieuwe samenwerking Air France en Vietnam Airlines

Vanaf 1 november 2017 zullen Air France en Vietnam Airlines een nieuwe samenwerking aangaan om zo de passagiers beter van dienst te zijn. Een andere reden voor de samenwerking is dat beide maatschappijen hun positie op de Vietnamese markt op een duurzame manier willen versterken, aldus Air France.

Voordelen
Volgens Air France en Vietnam Airlines zal deze nieuwe samenwerking voordelen voor de passagiers opleveren zoals verbeterde connecties tussen Parijs Charles de Gaulle, Hanoi – Noi Bai en Ho Chi Minhstad – Tan Son Nhat. Passagiers kunnen gebruik blijven maken van SkyPriority en het LotuSmiles programma.

Samenwerking
Sinds 2010 deelden beide maatschappijen al vluchtnummers op vluchten tussen Parijs, Hanoi en Ho Chi Minhstad. Sindsdien hebben jaarlijks 400.000 passagiers gebruik gemaakt van de vluchten die beide partijen aanboden. Air France vliegt nu drie maal in de week met een Boeing 777 van Parijs naar Ho Chi Minhstad.

Franck Terner, CEO van Air France zegt over de samenwerking: “het consolideren van onze allianties is een van de doelstellingen van ons strategisch plan ‘Trust Together’. Deze samenwerkingsovereenkomst zal nu, en voor een lange termijn waardevol zijn voor zowel onze klanten als voor onze twee luchtvaartmaatschappijen. Onze doelstelling is onze positie te behouden en te ontwikkelen als Europese leider in deze regio met een zeer sterk groeipotentieel”.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button