AirlinesOnderwerp

Icelandair nieuwe klant voor Monarch Aircraft Engineering

Monarch Aircraft Engineering (MAE) zal voor Icelandair C checks gaan uitvoeren voor het Boeing 757 vrachtvliegtuig van de IJslandse luchtvaartmaatschappij , zo laat Monarch weten. Beide bedrijven ondertekenden het nieuwe onderhoudsakkoord.Monarch
Ondanks dat de luchtvaartmaatschappij Monarch Airlines onlangs failliet verklaard is blijft het onderhoud onderdeel nog wel in werking. MAE viert dit jaar het 50-jarig bestaan van het bedrijf. MAE zal voor Icelandair C checks gaan uitvoeren voor het Boeing 757 vrachtvliegtuig. Het onderhoudswerk zal vanaf het einde van oktober beginnen en wordt uitgevoerd in de hangar van MAE op Luton Airport in Londen.

Blij
Beide bedrijven zijn blij met de samenwerking. Directeur van het kwaliteitsmanagement bij Icelandair, Asgeir Larusson zegt: “we zijn altijd onder de indruk geweest van de werkzaamheden van MAE en zijn daarom blij dat we het contract hebben getekend voor het onderhoud van onze Boeing 757″. Andy Lowi, ontwikkelingsmanager bij MAE “kijkt uit om het Boeing 757 vrachtvliegtuig later deze maand te verwelkomen in hun hangar”.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.