IndustrieNL nieuwsOnderwerpProfessionalSchiphol

Luchtvaart College Schiphol wordt Luchtvaart Community

Luchtvaart Community Schiphol (LCS) bestaat 10 jaar. Dat is gisteravond gevierd tijdens een druk bezocht symposium en een smaakvol integratiediner. LCS verbindt bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar, met als doel de arbeidsmarkt op Schiphol duurzaam te versterken.Luchtvaart Community Schiphol heette voorheen Luchtvaart College Schiphol. De nieuwe naam past beter bij de activiteiten van LCS. Samen met onderwijs, overheid en bedrijven op Schiphol ontwikkelt LCS programma’s voor mensen die op de luchthaven werken en die hier graag willen werken.

LCS wil de arbeidsmarkt duurzaam versterken door mensen sterker te laten staan in de veranderende arbeidsmarkt. LCS onderscheidt zich door zich te richten op de imperfecties van de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld door mensen met een arbeidshandicap of een taalachterstand in hun kracht te zetten.

LCS is een stichting met als funding partners Schiphol Group, het ROC van Amsterdam en KLM. Het bestuur wordt gevormd door afgevaardigden van deze partners.

De genodigden werden bij het diner welkom geheten door trommelaars (c) Luchtvaart Community Schiphol

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.