fbpx
AdvertorialsBedrijven uitgelichtNieuws

Student? Bijbaan als beveiliger op Schiphol!

-Vacature-

I-SEC zoekt studenten (M/V )als luchthavenbeveiliger op Schiphol. Een ideale bijbaan in een zeer dynamische omgeving. Speciaal voor studenten die een passie voor de luchtvaart hebben.

Bepaal zelf
Zoek jij de ideale bijbaan om te combineren naast je HBO of WO studie? Tijdens het studiejaar bepaal je zelf wanneer je werkt en in de vakanties kun je extra uren maken om je bankrekening te spekken. Vind jij het leuk om met mensen te werken en draag jij daarnaast graag je steentje bij aan een veilig bestaan? Dan ben jij misschien wel de studerende luchthavenbeveiliger die I-SEC zoekt!

Elke dag anders
Het beroep van luchthavenbeveiliger is spannend en onvoorspelbaar. Elke dag is anders!
Als luchthavenbeveiliger draag je bij aan de veiligheid van ruim 200.000 reizigers die dagelijks de luchthaven bezoeken. Daarnaast verstrek je de nodige informatie aan passagiers. Een ding is zeker: zonder jouw inzet is Schiphol niet veilig!

Solliciteer direct
Om bij I-SEC succesvol te zijn is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en bewust bent van de mentale en fysieke uitdaging van de functie. Verder ben jij in staat om te functioneren binnen een wisselend team van collega’s. Jij bent het visitekaartje van I-SEC en Schiphol en weet als geen ander om een lach op het gezicht van anderen te toveren. Lees alle functie-eisen hier en solliciteer direct!

Grootste beveiligingsbedrijf op Schiphol
I-SEC is met ruim 1500 beveiligers verdeeld over Vertrekhal 1, 1A en 2, de crew- en personeelsdoorgangen en het VIP center, het grootste beveiligingsbedrijf op de luchthaven Schiphol. De komende periode worden alleen nog maar meer beveiligers gezocht. Vandaar dat I-SEC op zoek is naar studenten ter versterking van het team op Schiphol.

Gastvrij door de security
Voor de zomer sprak Up in the Sky uitgebreid met Karl Abels en Nihat Polat over het werken bij I-SEC, lees hier het artikel.

Solliciteer hier naar de functie Luchthavenbeveiliger! Ook als je geen student bent heeft I-SEC interessante functies beschikbaar. Kijk hier voor een overzicht.

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button