fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

United vergroot businessclass aan boord van 777’s

United breidt het aantal zitplaatsen in de businessclass van de Boeing 777’s uit. Door de installatie van de nieuwe Polaris-stoelen, komt er ruimte voor meer zitplaatsen. Dit meldt FlightGlobal.

United heeft een vloot van 74 777-200’s en voorziet de toestellen van een nieuwe businessclass. De Polaris stoelen werden in februari al geïnstalleerd in de 777-300ER, die nieuw waren in de vloot van de maatschappij. Inmiddels worden ook de 767-300’s voorzien van de stoelen.

Uitgerust
De nieuwe stoelen moeten ervoor zorgen dat passagiers uitgerust op hun bestemming aankomen. Voor het opstijgen krijgt de passagier een drankje en chocolaatje. Op avondvluchten is er een wijnproefmenu samengesteld door een sommelier. Voor het diner zijn “de beste chefs” gevraagd recepten te maken. Op lange vluchten is er nog een extra, luxe snack ingepland. United lijkt dus geen dine-when-you-wish concept aan te bieden, wat steeds meer maatschappijen wel doen.

1,98 meter
De stoelen zijn flatbeds met een maximale lengte van 1,98 meter en bieden directe toegang tot het gangpad. Passagiers hebben een zestien inch scherm voor zich voor het inflight entertainment.

vijftig stoelen
In de 777-200’s komen vijftig Polaris stoelen te staan. De businessclass bestaat nu nog uit veertig stoelen. Met de nieuwe indeling komt het aantal stoelen uit op 267 of 269 stoelen. De toestellen die eerst bij Continental vlogen, hebben

Andere maatschappijen
United is de laatste carrier van de grote drie Amerikaanse maatschappijen die meer stoelen in de 777’s plaatst. American vergroot de capaciteit van 247 naar 298 en Delta schroeft het aantal stoelen op van 291 naar 296.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button