Frequente reizigerKLMNieuwsOnderwerpSchiphol Airport

Delta: van Amsterdam via Parijs naar Newark

Delta Air Lines beëindigt met ingang van 23 maart komend jaar de route tussen Amsterdam en Newark, zo laat de maatschappij aan Up in the Sky weten. De airline raadt passagiers aan om daarna vanaf Amsterdam via Parijs naar Newark te reizen.

Partner
“Klanten kunnen nog steeds van Amsterdam naar de New Yorkse luchthaven Newark vliegen, via Parijs Charles de Gaulle,” aldus een woordvoerster van Delta. “Op de codeshare-vluchten die worden uitgevoerd door onze partner Air France-KLM.”

Omgeboekt
Een ander alternatief is volgens de aandeelhouder van Air France-KLM om naar een andere luchthaven in de VS te vliegen en vanaf daar met Delta verder te vliegen naar Newark. Passagiers die al tickets hebben voor de route Amsterdam-Newark worden omgeboekt, zo laat de maatschappij weten. “Delta biedt haar verontschuldigingen aan voor enig ongemak dat dit voor onze klanten veroorzaakt.”

JFK
KLM bevestigde afgelopen week juist dat de maatschappij een dagelijkse vlucht toevoegt aan het bestaande schema naar New York, naar JFK in dit geval. KLM vliegt daar nu twee keer per dag op, dat wordt vanaf het nieuwe zomerseizoen drie keer per dag, met uitzondering van de zondag.

Los Angeles
Delta maakte eerder al bekend dat ze in de loop van het zomerseizoen, vanaf 16 juni, rechtstreeks vanaf Schiphol naar Los Angeles vliegt. Deze vluchten worden vier keer per week uitgevoerd met een Boeing 777-200LR. “We zijn opgetogen over deze nieuwe verbinding,” aldus de woordvoerster van Delta.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close