fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

KLM schrapt vluchten vanwege orkaan Ophelia

KLM schrapt maandag alle vluchten van en naar Ierland, vanwege de naderende orkaan Ophelia. Het gaat om vijf vluchten van en naar Dublin en een vlucht van en naar Belfast, laat een woordvoerder van de maatschappij aan Up weten.

Gevolgen
De vluchten van zondag gaan wel door, bevestigt de woordvoerder. Maandag wordt gekeken of Ophelia ook gevolgen heeft voor de latere vluchten van en naar Ierland en Schotland.

Ophelia
Ierland krijgt volgens Weerplaza veel last van Ophelia. Momenteel is het een categorie 3 orkaan, maar de komende dagen zwakt de storm nog wel af. Waarschijnlijk is het een orkaan van de eerste categorie zodra het de Ierse kust bereikt. Dan betreft het een storm met windkracht 11 tot 12.

De vluchten van Ryanair en Aer Lingus naar Dublin en easyJet naar Belfast gaan nog wel door, zo blijkt uit het meest recente vluchtschema van Schiphol.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button