Frequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsOnderwerp

KLM schrapt vluchten vanwege orkaan Ophelia

KLM schrapt maandag alle vluchten van en naar Ierland, vanwege de naderende orkaan Ophelia. Het gaat om vijf vluchten van en naar Dublin en een vlucht van en naar Belfast, laat een woordvoerder van de maatschappij aan Up weten.

Gevolgen
De vluchten van zondag gaan wel door, bevestigt de woordvoerder. Maandag wordt gekeken of Ophelia ook gevolgen heeft voor de latere vluchten van en naar Ierland en Schotland.

Ophelia
Ierland krijgt volgens Weerplaza veel last van Ophelia. Momenteel is het een categorie 3 orkaan, maar de komende dagen zwakt de storm nog wel af. Waarschijnlijk is het een orkaan van de eerste categorie zodra het de Ierse kust bereikt. Dan betreft het een storm met windkracht 11 tot 12.

De vluchten van Ryanair en Aer Lingus naar Dublin en easyJet naar Belfast gaan nog wel door, zo blijkt uit het meest recente vluchtschema van Schiphol.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra鈥檚 voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close