AirlinesNieuwsOnderwerp

Emirates Skycargo verwijst vluchten Schiphol naar elders

Binnen twee weken breidt Emirates Skycargo zijn activiteiten op Brussels Airport uit omdat het aantal slots op Schiphol verminderd wordt, zo laat een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij weten aan nieuwsagentschap Belga.

Slots
Binnen twee weken zal Emirates Skycargo een aantal activiteiten verplaatsen van Schiphol naar onder andere Brussels Airport. “ Na de recente aankondiging dat het aantal slots wordt verminderd op Schiphol, zal Emirates Skycargo de getroffen vluchten verhuizen naar Brussel, Frankfurt en Kopenhagen en dit vanaf 29 oktober”, zo verklaarde een woordvoerder van Emirates.

Emirates bevestigt tegenover Up in the Sky dat het enkel om de getroffen vluchten gaat die uitwijken naar de andere luchthavens in België en Duitsland. De maatschappij geeft niet aan om hoeveel vluchten het gaat die in Brussels worden verwerkt.

Eerder werd al bekend dat Singapore Airlines vluchten zal verplaatsen van Schiphol naar Zaventem, wegens het wegvallen van slots. Ook andere luchtvrachtmaatschappijen zoeken om die reden alternatieve luchthavens om daar de vracht te verwerken.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button