fbpx
AirlinesOnderwerpen

Hong Kong Airlines directe verbinding naar San Francisco

De luchtvaartmaatschappij Hong Kong Airlines heeft aangekondigd een directe vlucht te vliegen tussen Hong Kong en San Francisco vanaf 25 maart 2018.

Expansie
Hong Kong Airlines wil met de nieuwe direct vlucht tussen Hong Kong en San Francisco de aanwezigheid van de luchtvaartmaatschappij in de Verenigde Staten vergroten. Vanaf 18 december 2017 vliegt de maatschappij tussen Hong Kong en Los Angeles. Vanaf eind juni dit jaar vliegt de maatschappij ook naar Vancouver vanuit Hong Kong. In de loop van 2018 willen ze de connectiviteit met Noord-Amerika vergroten door een nieuwe vlucht naar New York te lanceren.

San Francisco International Airport heeft afgelopen jaar een record aantal bezoekers gehad. In totaal passeerden 53,1 miljoen passagiers de luchthaven.

Toestel
De nieuwe vlucht naar San Francisco wordt gevlogen met een Airbus A350. Dit toestel biedt ruimte aan een totaal van 334 stoelen. Business class telt 33 stoelen, economy comfort 108 en in economy class zijn er 193 stoelen beschikbaar. Met de nieuwe vlucht zullen de passagiers ’s ochtends in San Francisco aankomen. Andersom landen de passagiers in Hong Kong ’s avonds.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button