fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenVliegvelden

KLM stelt terugkeer Sint Maarten uit

KLM hervat de vluchten op Sint Maarten pas halverwege november. In eerste instantie zou de maatschappij vanaf 29 oktober weer op het eiland vliegen. Nu is dat 12 november, bevestigt een woordvoerder van de maatschappij aan Up in the Sky.

Niet gereed
“We hebben de heropening uitgesteld, omdat de luchthaven van Sint Maarten eind deze maand naar verwachting nog niet gereed is om onze Airbus A330 te ontvangen. We blijven de situatie ter plaatse volgen en zo snel als het kan hervatten we de vluchten op Sint Maarten,” aldus de woordvoerder.

De luchthaven raakte zwaar beschadigd door orkaan Irma. Vorige week werd het vliegveld heropend voor commercieel vliegverkeer.

Schema
KLM voert de vlucht twee keer per week uit. Vanuit Amsterdam wordt rechtstreeks op Sint Maarten gevlogen, in tegenstelling tot het oude schema waarin op de heenweg een tussenstop op Curaçao werd gemaakt. Deze tussenlanding wordt nu gemaakt op de terugvlucht. KLM vliegt met een Airbus A330-200 op de route.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button