LiefhebberNaast het nieuws

Lufthansa Group met meer widebody’s naar Berlijn

De Lufthansa Group zet komende week veel capaciteit in op vluchten naar Berlijn. In plaats van narrowbody’s met nog geen 200 stoelen, zetten Lufthansa, Austrian en Swiss op een aantal vluchten widebody’s in.

Het besluit wordt volgens moedermaatschappij Lufthansa Group genomen omdat er enorm veel vraag is naar tickets. Naast de widebody’s wordt vooral de A321 ingezet. Hiermee wil Lufthansa zoveel mogelijk reizigers kunnen vervoeren naar Berlijn Tegel.

Inzet
De extra widebody’s worden ingezet vanaf München, Zürich en Wenen. Eerder besloot Lufthansa al om Boeing 747’s in te zetten tussen Frankfurt en Berlijn. Vanuit München vliegt Lufthansa op maandag en dinsdag één keer met een A340-600 naar Berlijn. Austrian zet op dinsdag een Boeing 767 in van Wenen naar Berlijn. Swiss vliegt op dinsdag en woensdag met een A330-300 vanuit Zürich.

Gelijke service
Reizigers die denken een intercontinentaal menu te krijgen, komen bedrogen uit. De service aan boord is gelijk aan die aan boord van de narrowbody’s stelt Lufthansa.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close