Frequente reizigerNieuwsOnderwerpZakelijke Reiziger

Nieuwe lounge Air France-KLM in Bangkok

Air France-KLM heeft donderdag een nieuwe airportlounge geopend op de luchthaven van Bangkok Suvarnabhumi. De lounge van 660 vierkante meter is kosteloos toegankelijk voor businessclasspassagiers en Flying Blue Elite members.Zones
De ruimte is opgedeeld in drie zones: relaxing, dining en staying connected. In een warm aangeklede relaxing zone kunnen reizigers uitrusten, met voor ieder persoonlijke ruimte. Ook zijn er douches aanwezig en toiletartikelen verkrijgbaar.

Buffetservice
Het restaurant in de dining zone biedt een buffetservice dat te allen tijde is geopend. Er zijn zowel warme als koude maaltijden verkrijgbaar. In het staying connected gedeelte is volgens AF-KLM snelle wifi beschikbaar, net als stopcontacten. Ook zijn er kranten in het Nederlands, Engeles en Frans.

De lounge biedt ruimte aan 142 passagiers en is te bereiken in Hal G, op de derde etage.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.