LissabonTravel

Inspira Santa Marta Hotel

Centraal en makkelijk bereikbaar gelegen is het Insipra Santa Marta Hotel. In een zijstraat van de grootste straat van Lissabon, de Avenida da Liberdade staat het opgeknapte gebouw waar het hotel huisvest.

Luxe
De Avenida da Liberdade heeft de laatste jaren de grandeur van welleer weer teruggekregen. Winkels van luxe merken kenmerken dit deel van de stad. Ook zijn er diverse barretjes en (authentieke) restaurants. Het centrum van Baixa is gemakkelijk te bereiken. Evenals de Ascenseur naar Bairro Alto en de metro.

Vier
Het hotel heeft vier sterren is is middelgroot. Verdeeld over vier etages zijn er 82 kamers en zeven suites. Op de begane grond en eerste etage zijn er een bar, restaurant, lounge-gedeelte en een spa. Het uitgebreide ontbijt wordt in het restaurant geserveerd. Er is een ruime keuze uit warme en koude gerechten. Warme dranken en verse sappen zijn onbeperkt te pakken.

Kamer
De kamers zijn net als de rest van het hotel modern uitgerust. De architectuur en decoratie is geïnspireerd op Feng Shui. Wij slapen in een deluxe kamer. De kamer was ruim met een groot bed, bureau, loungestoel en grote TV. De lichten konden middels een paneel in diverse moodsettings of gebruikerstoepassingen worden gezet, zoals ‘relax, TV, welcome, shower, en nighttime toilet’. De douche met glazenwanden zorgde voor de afscheiding tussen leefgedeelte en (semi-open)badkamer. Het toilet bevond zich in een afgesloten ruimte.

De Lissabon travelspecial is mede mogelijk gemaakt door dit Inspira Santa Marta Hotel.

Lissabon
Dit artikel is onderdeel van de travelspecial Lissabon. Bekijk ook de heenvlucht in TAP economyclass en de terugvlucht in TAP businessclass.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close