AirlinesNieuwsOnderwerpProfessionalRoutes

TUI komend jaar vanuit Brussel naar Aruba en Curaçao

TUIfly gaat vanaf zomer 2018 vluchten aanbieden vanuit Brussels Airport naar Aruba en Curaçao. Vanuit Antwerpen biedt de reisorganisatie vluchten naar Firenze aan, zo meldt Travel Express Benelux.

TUI
Reisorganisatie TUIfly zou eind deze maand vluchten naar Sint Maarten lanceren, maar door de gevolgen van orkaan Irma zijn deze voor minstens een jaar uitgesteld. Als alternatief biedt TUI nieuwe vluchten aan vanuit Brussel naar Aruba en Curaçao, deze zullen in de zomer van 2018 bevlogen worden.

Op maandag 15 juni 2018 zal de eerste vlucht naar Curaçao vertrekken en de vlucht naar Aruba wordt op 18 juni voor de eerste keer bevlogen. Beide vluchten worden een keer per week uitgevoerd met een Boeing 787-8 Dreamliner. De vlucht naar Curaçao vertrekt iedere maandag, de vlucht naar Aruba op iedere vrijdag. De vlucht stopt op deze route ook in Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek.

Antwerpen
TUIfly komt volgende zomer ook met een nieuwe vlucht van Antwerpen naar het Italiaanse Firenze. Verdere informatie over de vertrektijden van deze vlucht is nog niet bekend.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button