fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

Boeing 737 maakt hobbelige doorstart in Salzburg – video

Een Boeing 737 van het Poolse Enter Air moest zondag door storm een doorstart maken op de luchthaven van Salzburg. Dat was niet bepaald leuk voor de passagiers, maar het leverde wel mooie beelden op. Bekijk ze hieronder:

Vanuit de cabine:

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button