AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Airport Weeze ontvangt eerste vlucht Ryanair vanuit Eilat

Op 31 oktober werd de eerste lijnvlucht van Ryanair tussen Airport Weeze en de Israëlische badplaats Eilat/Owda verwelkomd, zo laat de luchthaven weten via de website.

Welkom
De Boeing 737-800 van Ryanair met 180 passagiers van Eilat/Owda landde op de grensluchthaven Airport Weeze en kreeg een welkom van de directeur van de luchthaven, Ludger van Bebber en van locoburgemeester Rolf Hörster.

Ryanair
De Ierse luchtvaartmaatschappij vliegt in het winterseizoen op maandag en vrijdag naar Eilat, een populaire bestemming voor toeristen aan de Rode Zee. Ryanair vliegt vanuit Weeze ook sinds kort naar Tanger en Rabat in Marokko en naar Oradea, een stad in het westen van Roemenië.

Eilat
Eilat is de enige stad in Israël die toegang biedt tot de Rode Zee. Vaak wordt de stad door toeristen gebruikt als beginpunt voor een tour door Israël en excursies in de buurlanden Jordanië en Egypte. Het hele jaar door is de stad als zon bestemming in trek bij toeristen uit Europa.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button