fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Germania na drie jaar terug op Berlijn-Tegel

De Duitse luchtvaartmaatschappij Germania keert na drie jaar terug op luchthaven Berlijn-Tegel, zo meldt de vliegmaatschappij. Vanmorgen vloog de eerste vlucht sinds drie jaar van de luchtvaartmaatschappij van Berlijn-Tegel naar Gran Canaria om 06:55 uur.

Routes
Vanuit de luchthaven in het noorden van Berlijn vliegt Germania op zes nieuwe bestemmingen, vanaf mei volgend jaar komen daar nog zeven nieuwe locaties bij. De vluchten vanaf Berlijn-Tegel gaan naar verschillende zon bestemmingen.

In Portugal vliegen ze op Faro en Madeira, de Canarische Eilanden worden ook bediend net zoals verschillende Griekse eilanden waaronder Kos, Kreta, Corfu en Rodos. Volgend jaar zomer komt er een dagelijkse vlucht vanuit de luchthaven naar Palma de Mallorca.

Berlijn-Schönefeld
Germania blijft ook vanaf Berlijn-Schönefeld vliegen en behoudt daar de hangar waar zij onderhoud aan toestellen kunnen uitvoeren. De directeur van de Berlin Brandenburg Airport GmbH, Lütke Daldrup is blij met de ontwikkeling van Germania: “De heropening van de basis op Berlijn-Tegel en de uitbreiding van het aanbod aan vluchten, versterkt Berlijn-Brandenburg als luchtvaartlocatie”.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button