fbpx
AirlinesFrequente reizigersLiefhebberNaast het nieuws

Singapore Airlines onthult nieuw interieur A380

Nadat eerder deze week al foto’s gelekt waren van de nieuwe first class en businessclass compartimenten van Singapore Airlines, heeft de luchtvaartmaatschappij nu alle informatie over het nieuwe interieur vrijgegeven.

Ruimte
De nieuwe cabines bieden meer ruimte en privacy ten opzichte van de vorige. Met het thema “Space made personal, experience the difference”, biedt Singapore Airlines de reiziger een nieuwe vorm van reiservaring. De nieuwe producten zullen komende maand op de eerste van vijf nieuwe Airbus A380 toestellen in gebruik genomen worden. Op veertien al bestaande A380’s worden ook de nieuwe compartimenten geïnstalleerd om de consistentie van de vloot te behouden.

First class
De zes suites in de eerste klas zijn geplaatst op het bovendek van de A380, doordat er daar maar een gangpad is kunnen de suites ruimer opgezet worden. Achter de schuifdeuren vindt de reiziger een éénpersoonsbed en een lederen stoel.

© Singapore Airlines

Koppels kunnen kiezen voor een tweepersoonssuite met een dubbelbed en twee stoelen. Het bed kan volledig ingeklapt worden zodat er nog meer ruimte ontstaat. Ook hebben de suites een 32-inch full HD beeldscherm, een volledige kleerkast en aparte ruimte voor handbagage.

© Singapore Airlines

Het first class gedeelte heeft ook twee badkamers met een ruimte om je op te maken.

© Singapore Airlines

Businessclass
De vernieuwde businessclass biedt de reiziger 78 stoelen van 63,5 centimeter breed op het bovendek en kan tot een éénpersoonsbed getransformeerd worden van bijna twee meter lang. De stoel kan ook in een ‘ligbed’ positie worden gezet om zo op het 18-inch HD touchscreen scherm films te kijken.

© Singapore Airlines

Bij de stoelen in het midden van het gangpad kan het scheidingsscherm volledig naar beneden worden gehaald en zo tot een tweepersoonsbed omgevormd worden. Alle plekken in businessclass hebben usb-aansluitingen, leeslampjes en extra ruimte voor handbagage of laptoptassen.

© Singapore Airlines

Premium Economy
De 44 plekken op het bovendek in premium economy zijn vergelijkbaar met die van de Boeing 777 van Singapore Airlines. De stoelen zijn 49,5 cm breed en hebben een leeslampje, twee usb-aansluitingen en 13,3 inch beeldscherm.

© Singapore Airlines

Economyclass
De 343 plaatsen in economyclass hebben meer beenruimte gekregen, betere rugsteun, een hoofdsteun die op zes manieren geplaatst kan worden en een 11,1 inch touchscreen.

© Singapore Airlines
© Singapore Airlines

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button