fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Delta Air Lines en Aeromexico direct naar Mexico stad

Delta Air Lines en Aeromexico vliegen vanaf zeven november rechtstreeks tussen de Amerikaanse stad Seattle en de hoofdstad van Mexico, Mexico stad, zo meldt Aeromexico.

Vlucht
De vlucht tussen Seattle en Mexico stad wordt dagelijks gevlogen met een Boeing 737-800 die plaatst biedt aan 160 passagiers. De vlucht van Seattle naar Mexico stad vertrekt om 10:00 ‘s avonds uur lokale tijd, andersom vertrekt de vlucht 16:05 uur lokale tijd. De duur van de directe vlucht bedraagt zes uur.

Strategie
De nieuwe directe vlucht tussen beide steden past in de strategie van beide luchtvaartmaatschappijen. De verbinding tussen beide steden wordt beter en zal ervoor zorgen dat Mexico stad de grootste hub wordt in Latijns-Amerika.

Zaken
Seattle, de grootste stad in de staat Washington in het noordwesten van de Verenigde staten, biedt plaats aan verschillende grote internationale bedrijven. Met de vlucht tussen de Mexicaanse hoofdstad en Seattle wordt het voor zakelijke passagiers makkelijker om tussen beide steden te reizen en op beide locaties zakelijke ontwikkelingen en investeringsmogelijkheden uit te breiden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button