fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuws

Eurowings vanuit Düsseldorf naar Caribische bestemmingen

De Duitse luchtvaartmaatschappij Eurowings heeft op woensdag acht november de eerste langeafstandsvlucht van Düsseldorf gelanceerd naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek, zo meldt de airline. Vanaf december vliegt de maatschappij naar meer overzeese zonbestemmingen vanuit de Duitse luchthaven.

Punta Cana
Vlucht EW1140 met 260 passagiers van low-cost vlieger Eurowings, de eerste langeafstandsvlucht vanuit Düsseldorf, vertrok vandaag om 14:10 uur en zal om 19:25 uur lokale tijd landen in Punta Cana. De route wordt vier keer per week gevlogen op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De vlucht neemt een kleine negen uur in beslag.

Zonbestemmingen
In navolging van Punta Cana wordt er vanaf veertien december vanuit Düsseldorf ook op Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek gevlogen en vanaf zestien december op Varadero in Cuba. Vanaf achttien december vliegt de maatschappij ook naar Cancun in Mexico. In volgorde van de bestemmingen worden de vluchten op donderdag, zaterdag en maandag gevlogen.

München
Eurowings vliegt al langeafstandsroutes vanuit Keulen en sinds vandaag Düsseldorf, maar gaat in april volgend jaar ook vluchten aanbieden vanuit München naar Las Vegas. In de zomer van 2018 zullen drie Airbus A380’s vanuit München door Eurowings worden ingezet.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button