fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuws

Finnair breidt samenwerking met BRA uit

Finnair breidt de samenwerking met de Zweedse luchtvaartmaatschappij BRA verder uit, zo meldt de Finse vlieger.

Stockholm
Vanuit de Finse hoofdstad Helsinki verhoogt Finnair het aantal vluchten naar de Zweedse hoofdstad Stockholm met 40 procent. Dit komt neer op zeven vluchten per dag van en naar het vliegveld Bromma in Stockholm. Ook vliegt de Finse luchtvaartmaatschappij acht keer per dag naar Stockholm Arlanda Airport.

BRA
De Zweedse regionale vlieger BRA vliegt vanaf januari volgend jaar voor Finnair een extra middagvlucht tussen beide hoofdsteden van maandag tot en met vrijdag. Finnair voegt een extra ochtendvlucht toe doordeweeks en een extra avondvlucht die zes dagen in de week tussen de steden vliegt. Hiermee kunnen reizigers makkelijker de overstap maken in Stockholm om met BRA verder te vliegen naar vliegvelden in Zweden, zoals Malmö en Halmstad.

Finnair
Finnair vliegt naar vier vliegvelden in Finland: Arlanda en Bromma in Stockholm, Gothenburg en Umeå. Naar deze steden biedt de luchtvaartmaatschappij zeventien dagelijkse vluchten aan. In Zweden vliegt Finnair op dertien verschillende steden.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button