fbpx
Bedrijven uitgelichtNieuwsProfessional

Wil jij piloot worden? Bereid je dan voor op de selectie!

-advertentie-

Waarom wil jij eigenlijk zo graag piloot worden?
Voor jou een vanzelfsprekende zaak, maar leg dat maar eens uit! Zonder in algemeenheden te vervallen. Toch is dit een vraag die je zeker kunt verwachten bij de selectie voor een vliegschool of de luchtmacht (en ook later in je carrière). Bijna iedereen worstelt met deze en andere vragen.

Dat is te trainen!
In een eendaagse sollicitatietraining van pilotentraining.nl komen de verschillende fases van het selectieproces aan bod: het psychologisch onderzoek, de rollenspelen en groepsopdracht en het sollicitatiegesprek.

Pilotententraining.nl: “Bij het oefenen van het gesprek maken we gebruik van de camera: we simuleren een aannamegesprek bij de vliegschool en nemen dat op. Het is onze ervaring dat het terugkijken als bijzonder waardevol wordt ervaren. Samen analyseren we wat er goed gaat en wat er nog beter kan en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Naar welke vliegopleiding je ook gaat, we passen de training altijd aan op de specifieke selectie die jij moet doen.

Een voordeel van een groepstraining is dat we gemakkelijk de groepsopdrachten kunnen trainen en dat je veel van elkaar kunt leren. Omdat we in kleine groepen werken krijg je altijd persoonlijke feedback zodat je precies weet wat jij nog moet doen om succesvol de selectie voor een luchtvaartmaatschappij in te gaan. Als je toch liever een individuele training volgt, dan kan dat natuurlijk ook.”

Kijk voor meer informatie over de trainingen hier (ook als je gaat solliciteren bij een maatschappij).

De lucht in maar waarom met u?
Jaap Schellinger en Mariska Roelofs zijn de auteurs van hét sollicitatiehandboek voor (aspirant)beroepsvliegers. Dit boek is uitgegroeid tot een must-have voor iedereen die wil solliciteren als piloot.

Solliciteren is een lastige vaardigheid! Er zitten nogal wat valkuilen in de selectieprocedures. In De lucht in maar waarom met u? worden alle do’s en dont’s op een overzichtelijke manier op een rijtje gezet. De gehele selectieprocedure wordt systematisch en stap voor stap besproken. Brief, CV, aannamegesprek, psychologisch onderzoek, cases en assessment komen uitgebreid aan de orde. Valkuilen worden blootgelegd en u leert hoe u zich concreet kunt voorbereiden.

Klik hier om het boek te bestellen!

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Partner Content

Uw bedrijf ook op Up in the Sky? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button