fbpx
AirlinesNieuws

Slechte luchtkwaliteit: United tijdelijk weg uit Delhi

United Airlines is tijdelijk weg uit Delhi vanwege de slechte luchtkwaliteit in de Indiase hoofdstad. Dat schrijft de maatschappij op haar website.

Omboeken
Tussen 9 en 13 november vliegt United niet tussen New York en New Delhi. Klanten die al een ticket hadden gekocht voor deze data kunnen deze kosteloos omboeken naar een ticket met vertrek voor of op 18 november. Een woordvoerder van de maatschappij zegt tegen CNN Money dat United in gesprek is met overheidsinstellingen om de situatie te coördineren.

Gaskamer
New Delhi heeft al een paar dagen last van zeer zware smog. Sinds woensdag zijn alle scholen gesloten en bewoners hebben het advies gekregen zoveel mogelijk binnen te blijven. De hoogste minister van Delhi noemt de situatie zelfs een ‘gaskamer’. De overheid wil de luchtverontreiniging te lijf gaan door water vanuit de lucht over de stad te spuiten.

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button