AirlinesFrequente reizigerNieuws

Eerste KLM-lijnvlucht sinds Irma geland op Sint-Maarten

Twee maanden na orkaan Irma heeft KLM de lijnvluchten naar Sint-Maarten hervat. Zondagmiddag landde het eerste toestel, een Airbus A330-200 met registratie PH-AOA, op de luchthaven van het eiland.

KLM stopte met de lijnvluchten omdat het eiland en de luchthaven zwaar beschadigd raakten. Wel werden speciale vluchten uitgevoerd om reizigers te evacueren en hulpgoederen te brengen.

Twee keer per week
Vanaf nu vliegt de maatschappij weer twee keer per week (op vrijdag en zondag) met haar kleinste Airbus naar het Caribische eiland. Dat gebeurt in combinatie met Curacao.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close