fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

Eerste order Lufthansa Technik voor Boeing 787 VIP cabine

Lufthansa Technik heeft de eerste bestelling binnen voor een VIP cabine in een Boeing 787, zo meldt de maatschappij. Het project staat gepland om in 2018 te starten.

Maatwerk
De klant, die niet bekend gemaakt is, zal de VIP cabine helemaal op maat gemaakt afgeleverd krijgen. Lufthansa Technik laat weten dat het privé gedeelte van vliegtuig een representatieve kantoorruimte bevat, alsook een badkamer en slaapkamer. De sectie van het vliegtuig dat na het privé gedeelte komt wordt een combinatie van een conferentie- en dinerkamer. In de achterkant van het vliegtuig worden stoelen geplaatst in verschillende klassen.

Gat
Wieland Timm, de senior directeur van de afdeling verkoop, VIP en speciale missie vliegtuigen van Lufthansa Technik zegt: “met het vervolledigen van dit contract dichten we het gat in onze expertise van de Boeing 787. Onze bestaande ervaring voor dit type vliegtuig in het veld van modificatie, onderhoud, reparatie en revisie is een waardevolle basis voor het installeren van dit speciale VIP vliegtuig”.

787
Lufthansa Technik heeft tot op heden meer dan honderd Boeing 787 toestellen, zowel commerciële als VIP vliegtuigen, voorzien van technische ondersteuning en onderhoud.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button