AirlinesFrequente reizigerNieuws

Nieuwe Emirates first class komt ook naar Amsterdam

Emirates onthulde zondag op de Dubai Air Show een geheel nieuwe first class voor haar Boeing 777’s. Daarmee leken welgestelde Nederlandse reizigers buiten de boot te vallen, aangezien er naar Schiphol alleen A380’s vliegen. Voor hen heeft de Arabische maatschappij nu goed nieuws, zo meldt Flightglobal.Volgens Emirates-topman Tim Clark zal de nieuwe first class ook in de Airbus A380 komen. Wel wordt het product hiervoor enigszins aangepast, aangezien het bovendek van de A380 minder breed is dan de cabine van de 777. Het aantal stoelen in de Super Jumbo first class zal dalen van veertien naar elf.

Clark zegt dat zijn maatschappij nog hard werkt aan de vernieuwde hoogste klasse voor de A380 en hij kan daarom geen details of introductiedatum geven. Reizigers in first class kunnen in ieder geval rekenen op een volledig private suite van zo’n vier vierkante meter.

Foto’s:
Bekijk hieronder enkele foto’s van het zeer luxe product in de 777:

©Emirates
©Emirates
©Emirates

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.