AirlinesEditors choiceFrequente reizigerLiefhebberNaast het nieuws

Up kijkt in Emirates 777 met nieuwe first class | Foto’s

Eén van de toestellen die Emirates op de Dubai Airshow tentoonstelt is de Boeing 777-300ER met de gloednieuwe first class aan boord. Fotograaf Peter Steehouwer nam voor Up een kijkje aan boord.First class
De ‘oude’ Boeing 777’s hebben momenteel nog acht stoelen in first class en kent een 1-2-1 opstelling. In de nieuwe opstelling is dat aantal verminderd naar zes stoelen in een 1-1-1 opstelling. Emirates heeft ook bekendgemaakt dat Brussel en Genève de eerste routes zijn waarop de Boeing 777’s met de nieuwe first class worden ingezet. Vanaf 1 december kunnen deze steden de toestellen dagelijks verwelkomen.

Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer

Businessclass

Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer

Economyclass

Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer
Foto: Peter Steehouwer

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.