AirlinesOverig nieuwsProfessional

Air Arabia kiest AFI KLM E&M voor onderhoud vloot A320’s

Air Arabia, de low-cost maatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, heeft voor Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M) gekozen om het motoronderhoud te voorzien van de groeiende Airbus A320 vloot van de maatschappij. Zo meldt Air France Industries.

Onderhoud
In het contract dat tijdens de Dubai Airshow 2017 ondertekend werd, staat dat AFI KLM E&M voor de huidige vloot van Air Arabia en toekomstige uitbreiding daarvan het onderhoud gaat voorzien. De airline heeft 50 Airbus A320’s in de vloot.

Ceo
Topman Adel Adulla Al.Ali van Air Arabia zegt over het contract: “onze keuze om AFI KLM E&M dit grootschalige en langetermijncontract te geven, laat ons vertrouwen zien in het vermogen van het bedrijf om de kwaliteit te leveren die we verwachten. Het samenwerken met de juiste partners helpt ons onze vloot en de routes die we bedienen sneller te doen groeien”.

Air Arabia
De luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten vliegt op 133 routes wereldwijd vanaf vijf hubs in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button