KLMNieuwsNL nieuwsSchiphol

Trainingsgebouwen KLM op Schiphol-Oost worden vernieuwd

Op Schiphol-Oost worden de trainingsgebouwen 203 en 204 de komende maanden op de schop genomen, zo meldt KLM. Door de vernieuwing kunnen de cabine crew en cockpit in een nog realistischere omgeving trainen.Hal
In de nieuwe Flight Safety hal worden twee cabines geplaatst. Een 737-cabine zonder beweging en een 777-cabine met bewegingsmogelijkheden. Alle deuren kunnen worden gebruikt voor evacuatieoefeningen en zit er in beide cabines een cockpit. Hierdoor kan de samenwerking tussen cabine crew en cockpit realistisch worden nagebootst. Met virtual reality worden de trainingen verder op maat gemaakt, zodat iedereen de training krijgt die bij zijn of haar positie past.

204
Op gebouw 204 komen op alle verdiepingen klaslokalen zodat theorie en praktijk makkelijk afgewisseld kunnen worden en de interactie tussen de cursisten vergroot. Tijdens de werkzaamheden blijven beide gebouwen in gebruik. De vernieuwing vindt in fases plaats om zo overlast te beperken. Naar verwachting is de verbouwing eind volgend jaar afgerond.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.