fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Vluchten tussen Curaçao en Paramaribo pas vanaf december

De vluchten van Insel Air tussen Curaçao en Paramaribo zullen pas vanaf 18 december dit jaar hervat worden, zo laat de luchtvaartmaatschappij weten. Eerder kondigden zij aan de vluchten op maandag 20 november te hervatten.

Formaliteiten
Insel Air gaf eerder aan dat de vluchten tussen Curaçao en Paramaribo op 20 november hervat zouden worden, mits alle afspraken met de betrokken autoriteiten nagekomen waren. Volgens de luchtvaartmaatschappij is dat het geval, alleen moeten aanvullende afspraken met andere semipublieke en private partijen nog afgerond worden. Pas dan kan Insel Air een succesvolle herintroductie garanderen.

Tickets
De reizigers die al een ticket hebben gekocht voor de geplande reis op 20 november, zijn door Insel Air benaderd en kunnen kiezen uit een vlucht vanaf Curaçao National Airport naar het Johan Adolf Pengel International Airport in Suriname op een alternatieve datum of hun geld terug.

Vloot
Insel Air zet op de vlucht tussen Curaçao en Paramaribo een McDonnell Douglas MD-83 toestel in, verdere toestellen die de luchtvaartmaatschappij inzet op andere routes zijn zes Fokker 50’s, drie Fokker 70’s (allemaal afkomstig van KLM Cityhopper), drie MD-83’s en vier MD-82 waarvan er één in gebruik is.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button