fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

American A319 landt met vogel in neus – video

Een Airbus A319 van American Airlines is dinsdag veilig geland met een vogel in de neus. Vlucht 1498 was onderweg vanuit Mexico Stad en kreeg tijdens de afdaling naar de luchthaven van Miami te maken met een birdstrike. Hoewel birdstrikes vaak voorkomen, is het uitzonderlijk dat de vogel daarna in de neus blijft hangen. Bekijk hieronder de beelden:

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button