LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijk

American A319 landt met vogel in neus – video

Een Airbus A319 van American Airlines is dinsdag veilig geland met een vogel in de neus. Vlucht 1498 was onderweg vanuit Mexico Stad en kreeg tijdens de afdaling naar de luchthaven van Miami te maken met een birdstrike. Hoewel birdstrikes vaak voorkomen, is het uitzonderlijk dat de vogel daarna in de neus blijft hangen. Bekijk hieronder de beelden:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close